Tag Archives: odeća za jesen

Jesenja odeća za dame

Jesen donosi promenu vremena, a samim tim i mi moramo da se prilagodimo novoj gardarobi. Kada dama ujutru otpočne dan, ona mora biti spremna da izdrži aktivna ceo dan, od vođenja deteta u školu, na primer u pitanju može biti Bejza škola ili neka druga škola do povratka kući u popodnevnim časovima. Odeća je veoma bitna u ovom periodu godine jer vreme često može biti promenljivo, Lako se možemo razboleti, zato se valja lepo obući tokom jeseni jer niko ne voli da bude prehlađen.

bejza-skola

Svaka dama mora biti spremna na sve vremenske prilike. Zato dame moraju u svom gardaroberu imati jesenji kišni mantil obavezno. Jesenji kišni mantil će vas, zbog svoje dužine sačuvati od kapljica kiše, ali će vas i prigodno ugrejati u slušaju jakog vetra. Takođe, svaka dama tokom jeseni mora imati kožnu jaknu koja će je na efikasan način štititi od kiše i vetra, a pogotovu od niskih temperatura. Kišni mantil i kožna jakna predstavljaju odevne kombinacije za dame u formalnim prilikama, međutim za neformalne situacije svaka dama treba da poseduje jesenju jaknu.

bejza-skola

Nemojte da vas, naizgled lepo vreme, prevari jer je jesen hladna i vetrovita i zato uvek sa sobom imajte kišni mantil, kožnu jaknu ili jesenju jaknu i na taj način ćete se efikasno zaštiti od prehlada ili drugih jesenjih bolesti. Naravno, nigde ne idite bez kišobrana!