Omiljena odeća za devojčice

Devojčice uglavnom od malih nogu pokazuju iteresovanje za modu i oblačenje. One su sklone da uvek učestvuju u odabiru garderobe sa mamom za bilo koju priliku.
Bilo da je u pitanju dan kada se ide na upis u privatan vrtić ili neka druga prilika uvek će rado učesvovati u odabiru svoje kombinacije.

girl-511887_1280

Devojčice uglavnom biraju roze boju, roze haljinice čine da se osećaju kao princeze. Lepršave haljinice i suknjice u ovoj boji su uvek pun pogodak kad su vaše devojčice u pitanju.
Naravno haljinice i suknjice uvek su dobar izbor, pa bela haljinica sa malom teksas jaknicom može izgledati odlično. Sve to se se može upotpuniti baletankama u bilo kojoj boji koje pored toga što su jako udobne mogu učiniti ceo stajling modernijim.

Ukoliko vaša devojčica više voli pantalone, bele pantalonice ili svetliji džins u kombinaciji sa belom kosuljiciom može biti dobar odabir.

Nekoliko predloga i saveta svakako dobro dođe, ali nemojte preterivati u nametanju određenog stila vašem detetu. Detinjstvo je idealno vreme za razvijanje ličnog stila i ukusa, tako da pustite svoje princeze da same odaberu sta im se dopada i u čemu se one dobro osećaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *