Novogodišnji izbor garderobe

Bio je tek početak decembra kada sam ugledala da je jedna privatna osnovna škola Beograd predstavila dečijim crtežima na kojima je grad bio ukrašen svetlećim lampionima, raznobojnim ukrasima i okićenim jelkama. Tada sam shvatila da nam se praznična euforija bliži i da će pitanja ‚‚Gde otići za doček?‚‚ i ‚‚Šta obući u najluđoj noći?‚‚ postati sve učestalija. Zato sam odlučila da, pre nego što okolina počne sa ovakvim pitanjima, preduhitrim kroz nekoliko saveta za izbor garderobe kada je ona posebna noć u pitanju. 

haljinang

Kada zaplovimo u poslednji mesec, počinju razmišljanja o dočeku najluđe noći, a jedno od glavnih pitanja jeste haljina pa se odmah nameću i nezaobilazne − cipele i tašna. Poslednjih nekoliko godina haljina je ponovo najbolji izbor odeće za svečane prilike, a dužina i dubina izreza zavisiće od godina osobe koja je nosi.

Za nežniji pol u malo starijim godinama preporučujem da haljinu upotpune odgovarajućom ešarpom ili šalom. Upadljivu haljinu će pratiti svedeniji nakit ili cipele i obrnuto − jedan komad treba da bude dominantan, a ostali ga prate i onda nema greške.

Ako haljina nije vaš izbor, opredelite se za pantalone, sako i svečanu bluzu. U tom slučaju, izgledu primerenom novogodišnjoj atmosferi najbolje će doprineti upadljiv nakit.

ec6b7c812c2d987bfb4042d3cae7651e

Da biste se dobro proveli na dočeku Nove godine, najvažnije je da znate šta vam dobro stoji, da ne idete protiv svog stila i da se osećate udobno. Ne zaboravite udobnu obuću. Ona je primat u situacijama kada do kasnih jutarnjih časova stojite na nogama.

Za devojke koje to veče provode u kućnoj varijanti ili u nekom klubu najbolji izbor je džins u kombinaciji sa topom od nekog svetlucavog materijala. Visoke potpetice i upadljiv nakit se podrazumevaju.

Prionite u svoje garderobere i izaberite svoju omiljenu novogodišnju kombinaciju. Lepo se provedite i izgledajte posebno. Srećni praznici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *