Matursko veče – nezaboravni trenutak mladosti

Devojke i momci, da li ste spremni da krunišete završnu godinu srednjeg obrazovanja? Ukoliko niste, krenite polako sa osmišljavanjem odevne kombinacije kako da zablistate na tako važnom događaju.

Momci, evo idealno prilike da prošetate svoj smoking! Prilikom nošenja odela za maturu, uskladite svoje ponašanje sa izgledom. Postanite mladi džentlmeni i pokažite svoje lepe manire kooje posedujete. Odelo treba da bude svedenog kroja, košulja svetlih pastelnih tonova, a cipele mogu biti nešto modernijeg i neobičnijeg dizajna. Hrabri momci mogu poneti svoje odelo sa kežual patikama, ali pažljivo u odabiru istih. Nemojte propustiti priliku da obučete komplet odelo, delovaćete zrelije i ozbiljnije, a matura je svakako test zrelosti.

Devojke, sada ćete imati jedinstvenu priliku da obučete svečanu toaletu glamuroznog izgleda. Pazite samo da ne preterate i da se u vašem izgledu nađe od svega po nešto. Ako želite da svojom haljinom zablistate i ostanete upamćene kao princeze mature, predlažemo da nakit i šminku svedete na minimum. Raskošna toaleta mora biti akcentovana, a ne vaš makeup. Što se kroja tiče, apelujemo da ga prilagodite svojoj građi. Zapamtite, slike sa maturske večeri ostaju za ceo život kao uspomena, na koju bi trebalo rado da bacite pogled. Najupečatljivije haljine znaju biti tema prepričavanja danima posle večeri, pa ukoliko želite da budete u centru pažnje, samo napred! Adekvatan kroj, kao i dužina treba da budu prilagođeni vašoj građi i visini. Birajte udobne cipele ili sandale, čeka vas neumorno đuskanje cele noći. I naravno, boja haljine treba da bude prilagođena vašem tenu.

Ukoliko ste onaj tip devojke u čijem stilu preovladavaju modni dodaci, ostanite verne svom ukusu. Birajte haljinu klasičnog kroja, do iznad kolena i začinite kombinaciju masivnom ogrlicom i atraktivnom obućom. Tamniji karmin je in poslednjih par godina, i ukoliko vam to veličina usana dozvoljava, ponesite ga.  Ne bi trebalo da ga nose devojke sa nešto tanjim usnama, za njih je rezervisan gloss.

muska odela za maturu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *