Majice koje su uvek u trendu

Neverovatno je kako se moda reciklira i odevni komadi koji su bili u trendu godinama unazad se ponavljaju. I onda baš u trenutku kada ste odlučili da nešto poklonite ili bacite, moda i trendovi staru stvar pretvaraju u novu.

osnovna skola

Vanvremenski i svakako omiljen pamuk! Pamuk je najprijatniji za nošenje i najzahvalniji za održavanje i verovatno svaka od vas poseduje u svom garderoberu nekoliko pamučnih majica koje kombinuje za različite prilike. Bilo da su na bretele, sa kratkim rukavom, široke ili uske, verujete da su nepogrešivi izbor. Iako su zahvalne su za nošenje postoji mogućnost da se pogreši prilikom kombinovanja.

osnovna skola beograd

Jednostavna bela pamučna majica može da izgleda kao nešto kao što bi dete obuklo za upis u osnovnu školu. Ali uz dobar detalj, kao što je efektna ogrlica, takvu majicu možete poneti i u kombinaciji sa sportski sakom i štiklama uz jednostavne pantalone ili farmerice.

Majice koje se već decenijama unazad s vremena na vreme vraćaju na modnu scenu, a onda opet padaju u zaborav jesu one koje otkrivaju ramena. U topu, sa spuštenim rukavima ili bretelama, sa novim i dobro poznatim cvetnim dezenom, one se stalno vraćaju na modnu scenu. Uvek izgledaju otmeno, uz to i nonšalantno, a žene ih dočekaju sa oduševljenjem jer su prijatne za nošenje, a različiti modeli i krojevi čine ih prihvatljivim za svaki tip građe i za svačiji ukus.

osnovna skola

Foto: styledbylyric.com; www.aliexpress.com; www.justthedesign.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *