Kostimi za školske priredbe i maskenbale

Sva deca vole da se preruše u svoje omiljene likove iz crtanih filmova ili knjiga koje im čiatate pred spavanje.
Skoro svaka privatna osnovna škola u Beogradu neretko organizuje predstave, maskenbale i priredbe koje zahtevaju originalne kostime i maske u kojima će se vaše dete sigurno dobro zabaviti.

angel-1344624_1280

Mališani se uglavnom takmiče ko će poneti originalniji i zahtevniji kostim ili bolje snaći u ulozi koja mu je dodeljena.
Ukoliko želite da svom detetu makar na kratko ispunite želju da bude Crvenkapa ili Snežana, to će te najlakše ostavriti kupovinom kostima. Gluma i maskiranje podstiču dečiju kreativnost.
Kada mališani učestvuju u priredbi u školi, najčešće osmišljenoj po jednoj od mnogobrojnih bajki, sigurno će se više uživeti i uživati ukoliko ima adekvatan kostim.

Kada su maskenbali u pitanju treba im omogućiti da maksimalno iskažu svoje ideje i maštu. Tako se mogu naći u kostimima dobrih vila, princeza ili zlih veštica.

Za festivale i druge vrste dečijih priredbi poput onih u slavu proleća, odličan izbor biće kostim poput zeka, Zvončice, ružičastih vila, pčelica i leptira. Odlična ideja je kostim vaše devojčice može biti za mnoge omiljena Elsa iz Diznijeve animirane serije ” Frozen” ili ipak već dobro pozanata i neprevaziđena Mini Maus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *