Kako da odaberete svom muškarcu odelo za više sezona

Kupovina odela koje možete nositi samo tokom zime ili u letnjem periodu nije isplativa investicija. Umesto toga, potrebno je odabrati odelo adekvatnog materijala koje možete nositi uvek i svuda.. Drage dame, nekoliko saveta:
He's a sophisticated manwww.howtobedapper.com
Najbolju opciju za sve zaposlene muškarce kojima je odelo neophodna stavka u garderoberu predstavlja vuneno odelo. Vuna je idealan materijal za sve vremenske uslove jer se odlično prilagođava spoljašnjoj temperaturi. Mešavina vune je odlično rešenje za prelaske iz toplog u hladni period, a najbolja stvar je što većina brendova šije upravo muška odela od ovakvog materijala pa je izbor i više nego dovoljan za svačiji ukus.
Merino vuna je redak i veoma kvalitetan materijal koji možete imati u svom garderoberu. Ne samo što je finiji od obične vune istovremeno je i praktičan materijal za odela. Odlično reguliše temperaturu u svakom trenutku pa sa ovakvim odelom ne morate uopšte da razmišljate o vremenskoj prognozi. Da biste bili uvek u trendu, birajte klasične komade i boje poput tamno sive koja se odlično uklapa uz sve.
Kašmir je izuzetno redak materijal na modnom tržištu i veoma skup pa su dizajneri morali da osmisle rešenje kako bi u ovom materijalu uživao veći broj džentlmena. Mešavina vune i kašmira izašla je kao savršena opcija. U hladnim mesecima kašmir će pružiti neophodnu toplotu bez dodavanja težine odelu a zahvaljujući vuni sa kojom se meša u toplijim mesecima ćete podjednako uživati u jednom ovakvom odelu.
Flanelska odela su imperativ poslednjih sezona. Ne samo što su ponovo veoma popularna na modnoj sceni, ova odela su i veoma zahvalna za različite vremenske uslove. Zahvaljujući specifičnosti materijala, flanelska odela pružaju izgled drugačijih tekstura pa su veoma omiljena kod muškaraca kojima je stil uvek bitan. Da biste ovakvo odelo učinili prikladnim za različite sezone birajte svetlije nijanse sive ili braon koje će vam pružiti svež izgled tokom čitave godine.
man-in-suit-3www.hoydenabouttown.com
Uložite pametno svoj novac prilikom kupovine odela. Birajte materijale i modele koje možete nositi duži vremenski period. Iskoristite sve prednosti kvalitetnih materijala kako biste uživali u svom omiljenom odelu što više.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *