5 omiljenih crnih džempera

Svaka dama zna koji komad garderobe joj najbolje stoji, koji će nosti na razgovor za posao, koji na roditeljski sastanak koji organizuje privatna škola Beograd, i slično. Sve u svemu, jedno je zasigurno – omiljeni komad garderobe svih dama jeste nešto ‚‚crno‚‚ u ormaru. Ovog puta to su crni džemperi. Pogledajte koje smo odabrali za vas ovog puta:

Oversized crni džemper
Oversized džemperi su hit već nekoliko sezona. Crni, naravno, je najzahvalniji jer ide uz sve boje i dezene, ali ga takođe možete kombinovati uz različitu garderobu i samim tim nositi u svim prilikama.

Oversized džemper

Džemper sa ‚‚V‚‚ izrezom
Crni džemper sa V izrezom, kao i svaki crni džemper, vizuelno izdužuje figuru. Takođe izraženi dekolte skreće pažnju na gornji deo tela. Ovakvi džemperi izgledaju ženstveno i uz farmerke kao i uz ‚‚olovka‚‚ suknje i uske kožne pantalone.

Crni džemper sa polukružnim okovratnikom
Radi se o klasičnom modelu džempera koji lepo stoji svim damama bez obzira na oblik tela. Možete ga nositi uz helanke, farmerke, midi suknje, kraće kožne suknje. Kada kupujete ovakve džempere birajte fine materijale koji prijanjaju uz telo tako da ih možete uvući u suknju ili pantalone i time dodatno naglasiti struk i vitku figuru.

Džemper rolka

Radi se o crnom džemperu koji ima klasičnu rolku, rukave koji su do laktova širi, a zatim se sužavaju i imaju kao detalj prorez na krajevima. Mogu biti od vune ili nekog drugog toplijeg materijala. Slobodno ga kombinujte uz bele suknje ili farmerice.

Crni džemper sa višim okovratnikom
Mekani, fini pleteni džemper sa dubljim okovratnikom, dužim rukavima i kraćim strukom. Ide uz sve, a u večernjim prilikama ga slobodno kombinujte uz uže kožne mini suknje.

Crna rolka džemper sa pletenicama
Klasična rolka džemper sa pletenicama nikada neće izaći iz mode. Pritom radi se o modelu džempera koji prati oblik tela i izgleda ženstveno kako uz pantalone tako i uz suknje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *